fbpx

Online workhops Gezondere Werkvloer

Er worden deze middag 3 online workshops georganiseerd voor RSD FIT partners en andere geïnteresseerde organisaties. Laat je inspireren over een gezondere en positievere werkomgeving.

Workshop 1: Positieve gezondheid toepasbaar!
“Wij willen uitleg geven over wat positieve gezondheid is, hoe wij dit toepassen op de werkvloer en hoe de aanwezigen dit zelf ook kunnen toepassen.”

Presentatie wordt gegeven door:
– Sanne Vingerhoeds, Psycholoog Kind en Jeugd.
– Wouter Sloot, Psycholoog Volwassenen.

Workshop 2: Speeddate met vitaliteit!
Vitaliteit is tegenwoordig een veel gebruikte term. Het wordt vaak in een adem genoemd met goed eten, voldoende bewegen en gezond leven. Toch is vitaliteit zoveel meer dan dat.
In deze inspiratiesessie vertel ik je kort en krachtig wat vitaliteit is en hoe jij jouw vitaliteit kan bevorderen. Zet jij de eerste stap binnenkort?

Presentatie wordt gegeven door:
Bianca Kroonstuiver, Vitaloog

Workshop 3: Stoppen met roken? Hoe dan?
Een gezonde leefstijl wordt steeds vaker gezien als behandeloptie nummer 1. Dat roken niet goed is voor de gezondheid weet eigenlijk iedereen. Hoe komt het dat het lastig is om er mee te stoppen? En hoe kan iemand het beste geholpen worden als die wil stoppen met roken?
De Huisartsen Coöperatie West Brabant (HCWB) heeft een zorgprogramma voor rokers die er mee willen stoppen. In 6 gesprekken wordt hier naar toe gewerkt. Ik vertel je er graag over.

Presentatie wordt gegeven door:
Annemarie Zwetsloot, coördinator preventie en leefstijl

Meer info of inschrijving via gezond@roosendaal.nl. Geef in de mail je naam, organisatie en de 2 workshops door die je graag wil volgen en je ontvangt een link naar het event met tijdsschema.

Online workhops Gezondere Werkvloer
Datum Dinsdag 29 maart
Tijd 16.00 - 17.15 uur
Type Online workshops van 16.00 - 17.15 uur
Terug naar activiteiten

RSD FIT! maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor het tonen van een social media feed. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie de privacy verklaring.