fbpx

Sport & beweging

De partners van RSD FIT! zetten zich in voor een omgeving, waarin de inwoners van Roosendaal worden verleid om te sporten en bewegen. Het staat buiten elke discussie dat sport en beweging goed voor je is. Sporten maakt je energieker en weerbaarder. Sporten en bewegen is bovendien de ultieme manier om nieuwe mensen te ontmoeten of samen met anderen leuke activiteiten te ondernemen.

Dit vraagt om een buitenruimte die uitdaagt om te gaan bewegen en om anderen te ontmoeten. Daarom is het ook zo fantastisch dat onze (sport)verenigingen zo vitaal en maatschappelijk betrokken zijn en ze breder kijken dan alleen het aanbieden van activiteiten aan eigen leden. Samen met onze partners organiseren we allerlei activiteiten om onze inwoners te inspireren om in beweging te komen en te blijven.

RSD FIT! maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor het tonen van een social media feed. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie de privacy verklaring.