Van Broekhoven Fysio+

21 september 2023 | Leestijd: 4 minuten

Deze partner van RSD FIT! probeert elke oudere fit te houden/te krijgen, want iedereen verdient een vitale en gezonde levensstijl. Na een hersenbloeding, operatie of ander incident is het vaak extra belangrijk om te blijven bewegen. Dat Van Broekhoven Fysio+ een betrouwbare en fijne bewegingspartner is, blijkt wel uit de succesverhalen.

Fysiotherapie na een hersenbloeding

Gerdy de Wit (65) heeft in 2017 een hersenbloeding gehad. Als gevolg hiervan is ze verlamd geraakt aan haar linkerarm en linkerbeen. Gelukkig heeft ze er wel gevoel in en met een spalk om haar been kan ze blijven lopen. Om te revalideren is ze bij het Revant-revalidatiecentrum in Breda terechtgekomen. Daarna is ze naar Van Broekhoven Fysio+ doorverwezen. Haar klachten zijn blijvend, maar dankzij Van Broekhoven Fysio+ blijft Gerdy soepel. Ze is niet rolstoelgebonden en kan alles lopend doen, zelfs traplopen.

“De fysiotherapeuten bij Van Broekhoven Fysio+ zijn geweldig. Ze zijn heel rustig, leggen me alles goed uit en als ik met ideeën kom staan ze er helemaal voor open. Ik zal nooit van mijn klachten afkomen, maar het geeft wel verlichting.”

Oefeningen bij Van Broekhoven Fysio+ in Breda

“Bij Van Broekhoven Fysio+ krijg ik goede loop- en armoefeningen. Het belangrijkste is dat ik mijn spieren soepel houd. Hiervoor krijg ik fysiotherapie, moet ik fietsen met een klein fietsje en ook moet ik loopoefeningen doen. Daarnaast doen ze eens per drie maanden een test om te zien of mijn balans is verbeterd en of ik grotere afstanden lopend kan afleggen.”

Fysiotherapie als sportschool

“Ik zal nooit van mijn klachten afkomen maar het geeft wel verlichting. Van Broekhoven Fysio+ zie ik eigenlijk meer als een gezellige sportschool. Ik geef ze dan ook een dikke 10 en heb ze al aanbevolen bij vriendinnen!”