fbpx
Sport Studenten Loket Roosendaal SSLR initiators

Welkom bij het Sport Studenten Loket Roosendaal!

Bent u op zoek naar extra handen die uw evenement of activiteit op het gebied van sport, bewegen en gezondheid naar een nog hoger plan tillen? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Het Sport Studenten Loket Roosendaal ondersteunt instellingen en bedrijven in de gemeente Roosendaal op het gebied van sport, bewegen en gezondheid door de inzet van enthousiaste en leergierige sportstudenten van de onderwijsinstellingen CIOS (afdeling: praktijkleren Roosendaal) en Fontys (afdeling: partnership Roosendaal).

Het Sport Studenten Loket Roosendaal is een initiatief van Gemeente Roosendaal, Fontys Sporthogeschool en CIOS Zuidwest met als uitvoerende partner Stichting Sportservice Noord-Brabant.

1. Ondersteunen en begeleiden

Heeft u bij de uitvoering van uw (sport)evenement behoefte aan activiteitenbegeleiders, scheidsrechters, spelbegeleiders, groeps- of persoonsbegeleiders, helpers bij pietengym en Koningsspelen op de basisschool of een sportdag op het middelbaar (beroeps) onderwijs? Onze studenten staan op werkdagen tijdens kantooruren klaar om uw evenement te ondersteunen en te begeleiden. Heeft u een evenement dat ’s avonds of in het weekend plaatsvindt en waarbij u hulp kunt gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken of we op dat moment ook daarin iets voor u kunnen betekenen.

2. Organiseren en promoten

U wilt een sport- of teambuildingdag, gezondheidsweek, beweegbingo voor senioren of een andere leuke sport- en beweegactiviteit organiseren? Onze studenten staan voor u klaar om u zowel met de organisatie als de promotie te ondersteunen.

3. Onderzoeken en Ontwikkelen

U wilt graag weten waar uw achterban behoefte aan heeft of wilt graag nieuwe activiteiten initiëren, maar heeft daarvoor niet genoeg capaciteit? Onze studenten helpen u graag met zowel onderzoek naar als ontwikkeling van bijvoorbeeld vitaliteitschecks, fittesten (incl. adviesrapport) beweegbehoefte-onderzoek, ontwerpen beweegroutes, ontwikkelen van een programma voor bewegend leren.

4. Samenwerkingspartner

U wilt niet incidenteel maar met enige regelmaat gebruik maken van de diensten van Sport Studenten Loket Roosendaal? Ook dan kunt u een beroep doen op onze studenten. Zij kunnen ook op structurele basis binnen uw organisatie aan de slag op bovengenoemde gebieden.

5. Sportmateriaalpakket

Heeft u geen studenten nodig maar wel sportmateriaal? Vraag dan bij het Sport Studenten Loket Roosendaal het Ultimate Freeplayer pakket aan. Dit pakket bestaat uit:

  • Set voor o.a. basketbal, korfbal, voetbal, tennis, volleybal en badminton.
  • Set bestaat uit 2 Freeplayer staanders, 2 basketbalborden, 2 korven, 1 multinet (7 meter breed), 2 tennisrackets, 2 tennisballen, 1 mixmax band, 1 volleybal, 1 basketbal, 1 korfbal en 1 voetbal.
  • Nethoogte in stappen van 10 cm instelbaar vanaf de grond tot 250 cm.
  • Ringhoogte basketbalbord 255 cm.

Afmeting in speelstand (l x b x h) 134 x 77 x 250 cm,
Afmeting in opbergstand (l x b x h) 134 x 77 x 33 cm

Contact

Wilt u graag gebruikmaken van (een van) de diensten van Sport Studenten Loket Roosendaal? Dat kan heel eenvoudig door onderstaand aanvraagformulier in te vullen. In het keuzemenu kunt u aangeven waar u ons voor nodig heeft, wij zorgen dan voor de rest.

Heeft u een andere vraag of wilt u met ons in overleg over een samenwerking? Dan kunt u contact opnemen met het Sport Studenten Loket via mail: sportstudentenloket@rsdfit.nl of WhatsApp.

RSD FIT! maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor het tonen van een social media feed. Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie de privacy verklaring.