Wijksportvereniging in Kalsdonk

21 september 2023 | Leestijd: 2 minuten

Gezondheidsdag in Kalsdonk

Wijksportvereniging Kalsdonk organiseerde samen met de buurthuisraad een gezondheidsdag. De middag begon feestelijk met een orgelman die oud-Hollandse muziek speelde. Een vijftigtal bezoekers genoot van een kopje koffie of thee en luisterde naar de mooie muziek. Na de muziek werd er een beweegbingo gegeven. Een spannende bingo, waarbij volop bewogen werd op eigen niveau. Daarna volgde een tweetal leerzame workshops. Deze werden gegeven door de wijkverpleegkundige en door Vereniging Humanitas. Ze stonden in het teken van vitaal ouder worden.

Tijdens de middag werden lekkere gezonde groente- en fruithapjes geserveerd. Als klap op de vuurpijl zorgde Jan Koevoet voor een feestelijke afsluiting. Er werd lekker op los gedanst en een polonaise bleef niet uit.
Uiteraard was er ook aan de jeugd gedacht op deze middag, want op het plein voor BS de Vlindertuin stonden springkussens en diverse sportieve spellen. Ondanks de regen werd ook hier gretig gebruik van gemaakt.

Al met al een gezellige leerzame middag georganiseerd door de mooie samenwerking van vele vrijwilligers, de professionals, stagiaires, de sponsors en natuurlijk buurtcentrum Kalsdonk.